Classic Lash Extensions

SHINE By Marjun tilbyder vippeteknikker indenfor Eyelash Classic Extensions (klassiske Vipper).

Klassiske vipper bliver limet på enkeltvis på et naturligt vippehår og kommer ikke i kontakt med huden.

Her tilbydes der forskellige mærker af højeste kvalitet som er nøje udvalgt efter mange års erfaring.

Der tilbydes mange forskellige typer vipper og Looks. Med min ekspertise finder vi sammen det perfekte Look og taler om din øjenfacon/ønsker og finder frem til hvilken vippetype, længde, tykkelse og curve der passer bedst til dig.


Der tages ALTID udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelser og hvad de kan bære.


Limene der benyttes hos Lashbeauty bar, er de mest holdbare lime som er ISO godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vores sensitive lim som bruges til meget sarte øjne ,har en holdbarhed i optil 2-3 uger.


Skulle du få en allergisk reaktion, er du garanteret at få dem aftaget GRATIS.


De første 24 timer efter din Vippe påsætning skal du undgå vand, varme bade, solarium og træning.

Brug ALDRIG øjenprodukter der indeholder olie, da dette mindsker holdbarheden på dine påsatte vipper. Husk forsigtigt at vaske dine vipper dagligt med vand, for at holde smuds og snavs væk.

Hos SHINE By Marjun udføres Klassiske, Moderne Volume og Russian Volume Vipper. Udvalget er stort, der er 6 forskellige kurver, længder fra 5 mm - 15 mm samt tykkelser og farver.

Faux Mink Vipper er et meget fleksibel nylon materiale og som er dyb sort og med en smuk gloss. Det smukke naturlige Look.

Cashmere Vipper er lavet af flade fleksible faux mink enkelt hår der er lavet af meget fleksible PBT fibre, derfor utrolig fleksible. De har en meget dyb intens sort farve, mere body og syner af mere volume , Skinnende Look. Til dig som ønsker mere Fluffy udseende og intens sort look. Super god holdbarhed.

Platinium Vipper er de mest ultimative sorte bløde og lette singel vipper. Her opnåes det mest eksklusive Vippe Look og foretrækkes af kendisser.

Giver intenst volume look, samt tæthed. Super god holdbarhed, da dette materiale er yderst fleksibel.

VIGTIGT : Information inden din Vippe påsætning

Kom uden mascara og undgå farvning af dine vipper samme dag.

Undgå spraytan 48 timer inden ankomst.

Har du vipper på fra en anden klinik og bestilt tid til en opfyldning her, så bestil en opf. 75 min X-Large. Da vipperne skal gennemgåes, og der skal sættes tid af til en konsultation.

Er du i tvivl så kontakt os.

Allergi

Ved tilfælde af allergi ved påsætning af Eyelash extentsions, gives penge ikke retur. Men kom ned i klinikken og så får du dem aftaget gratis.