Permanent Makeup

VIGTIGT:  Pt er der lukket for disse behandlinger...

Er du ny kunde hos SHINE By Marjun og skal have lavet en permanent makeup behandling, så skal du læse dette.

Du skal være opmærksom på inden du får lavet Permanent Make-up

  • Undgå kaffe og alkohol inden for 24 timer
     

  • Du får udleveret formularer ved ankomst-bla med allergier og samtykke og efter behandling procedure
     

  • Kom meget gerne 30 min. inden din behandling og få lagt en bedøvelse

Der anbefales at få lavet en touch up efter ca 4-6 uger

Det er meget vigtigt at du er helt indforstået med at eyeliner og bryn altid kræver min. 2-3 behandlinger, før at behandlingen kan betragtes som helt færdig. Det er fordi at der bliver arbejdet overfladisk i huden, og dermed vil farven afstødes under ophelingen da der vil dannes nye hudceller.

Der vil være nogle hudtyper og behandlinger der altid vil kræve 3 behandlinger før at det endelige resultat vil være tilfredstillende. Og i yderst sjældne tilfælde vil der være hudtyper som ikke vil optage pigmentet , dette kan forkomme.

PMU-Mikropigmentering

Farverne der bruges er 100% EU godkendet og allergivenlige mineralske pigmenter, der nænsomt arbejdes ned i det øverste hudlag med sterile engangsnåle, som bliver kasseret efter hver behandling.

Udstyret er i høj standard og specialudviklet til disse typer af behandling.

Permanent makeup​

Skal ikke erstatte din nuværende daglige Make-Up, men gerne understrege og kompensere for det du mangler i dit ansigt og være med til at fremhæve dine naturlige smukke træk.

Powder Brows

Også kaldes et skyggebelagt bryn behandling. I den form of facon som brynet skal laves.

Ønsker du en mere blød facon af dine bryn, og samtidig fyldige bryn-Resultatet er naturlige bryn, hvor du netop bliver fri for at tegne dine bryn op hverdag. God til dig der har sparsomt med bryn eller er vant til at tegne dem op hverdag.

Du skal altid regne med 1-2 Touch up, før din behandling er fuldendt. Da nogle hudtyper kræver flere behandlinger.

Holdbarheden er meget individuel , da mange faktorer spille ind. Bla. din hudtype og hvor meget du udsætter dem for solen m.m

Ombré Brows

Ombré bryn kan laves på mange forskellige måder og forskellige teknikker. Men udgangspunktet er at lave et smukt tonet og mere let og naturligt bryn. Man holder starten af brynene mere tonede og med et lettere udseende, netop for at opnå et mere naturligt look efter brynene er ophelet.

Mest egnet til personer med jævn hårvækst i brynet også i begyndelsen af selve brynene.

Til dig der ønsker det mere naturlige bryn look.

Fashion Powder brows

Fashion powder brows er meget lette naturlige skyggebryn, til dig der ønsker det meget naturligt og tonet. Denne behandling kræver en touch up / opfriskning efetr 6-12 måneder. Da man arbejder meget let på huden og ikke går for dybt med pigmenetet.

  

Vippefortætning-liner  

Skaber meget fokus omkring øjnene og rammer dermed dine øjne ind.

Kan ikke helt sammenlignes med en eyeliner man tegner op med en sort streg, da det er mere naturligt, men giver et mere tæt volume look på vipperne. Det er en helt fin streg som ligges nede imellem vipperne. Behandlingen kan laves både foroven og forneden efter ønske eget ønske.

Vi har mange forskellige lækre farver, som vil gå ind og fremhæve din egen øjenfarve.

Helingsprocessen :

Der vil altid være en rødme og en anelse hævelse efter endt behandling.

Farven vil altid virke meget mørk, men optil 50-60 % af farven vil aftage, da huden vil afskyde den.

Derfor skal man altid komme tilbage og få en Touch up.

Der vil altid blive dannet en sårskorpe og den må du ikke røre ved, og lade den falde af naturligt. Dog vil sårskorperne være faldet af efter ca. 5-10 dage og her vil du opleve at dine nye bryn er rødlige, og det er meget normalt. Fordi huden er ved at blive gendannet igen.

Huden er ca. 28-45 dage om at blive healet, men der er en del faktorer der spiller ind her. Din Alder-livsstil-Hudtype. Derfor er det VIGTIGT at du bruger din salve som du har fået udleveret efter din behandling. Når du kommer til en Touch up efter 4-6 uger , kan man se hvor godt din hud har taget imod pigmentet.

HOLDBARHEDEN PÅ PERMANENT MAKEUP ?

Permanent makeup holder i gennemsnit fra 1-3 år.

Der er dog en del faktorer der spiller ind og hvilken hudtype , livsstil og medicinforbrug og en del andre faktorer og hvor god du er til at beskytte dem imod solens stråler.

Men de fleste vælger dog at vedligeholde deres Permanent Makeup med en retouch efter ca 1 år.

Netop fordi farven kan ændre sig og man kan få frisket sin gamle pmu med en ny farve og få formet sine bryn, så de bliver flotte og som nye igen.

VIGTIGT:  Pt er der lukket for disse behandlinger...