Spraytan

Du kan vælge imellem i tre forskellige farver: Hawaii-Lys, Ecuador-Medium og Brazil-Mørk.

Vita liberata spray tanning er: 

Non toxic
80% økologisk
Duftfri
Parabenafri

Alkohol og parfumefri og dermatologisk testet og er med til at du får alt den mest naturlige spraytan på markedet.

Naturlig brun uden skadelige UV-stråler.

SprayTan er en airbrush selvbruner behandling, som giver en smuk og flot brun tan med det samme, den dækker uregelmæssigheder i huden, som "knopper", små karsprængninger og pigmentforstyrrelser og camouflere appelsinhud.

Påførelsen er hurtig og nem (ca. 15 min.) og resultatet er en gylden glød uden striber. Selve selvbruneren er fuldt udviklet efter ca. 6 timer. Spray Tan selvbruner sprayes på kroppen og fordeler sig jævnt på krop og ansigt. 

Spray Tan er helt uden de skadelige stråler, du finder i et solarium. Produktet er helt naturligt og kan tåles af de fleste. 
Det aktive virkestof i behandlingen er DHA, er et sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller. Vita Liberata produkter er uden parfume og parabener.


Før behandlingen

For et optimalt resultat skal du dagen inden skrubbe huden med hamphandske eller body scrub, for at fjerne alle de døde hudceller.

På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i for meget bodylotion, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette kan give pletter.


Under og efter behandlingen

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet med VitaLiberata Spray Tan. Du kan være nøgen, have badetøj på eller bruge de engangstrusser (g-streng), som vi udleverer.

Håndflader, knæ og tæer indsmøres i creme, så resultatet bliver mere naturligt. Resultatet af behandlingen kan variere, da nogle tager mere imod end andre. Man kan derfor ikke på forhånd sige præcis, hvilken farve/nuance ens egen hud får. Vi har tre forskellige intensiteter at vælge imellem, og behandleren vil vælge en farve i samråd med dig.

Lige efter behandlingen kan guide-farven godt smitte lidt af - vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj.

Guidefarven går af første gang du går i bad. Får du farve på tøjet, går det af ved almindelig vask - vi anbefaler dog, at man ikke kommer i alt for sarte stoffer.

Vent 6-8 timer med at gå i bad efter en behandling.

Holdbarheden er individuel, alt afhængig af din hudtype, pigmentet i huden og hvor meget du bader, men holder mellem 6 og 10 dage. Jo bedre man er til at pleje sin hud med creme, jo længere holder farven. Især VitaLiberata Warm Silken Sun med gradvis selvbruner er god til at holde farven ved lige.

Du kan købe body peeling og body lotions i klinikken, så dit SprayTan resultat bliver helt perfekt og holder længe.​