Volume Lash Extension

SHINE By Marjun tilbyder vippeteknikker indenfor Volume Eyelash Extensions (Russian Volume Vipper).

​Russian Volume Vipper, består af meget fine og lette vipper og der kan sættes alt fra 2 til 7 vipper på 1 naturlig vippe.

Her tilbydes der forskellige mærker af højeste kvalitet som er nøje udvalgt efter mange års erfaring.

Der tilbydes mange forskellige typer vipper og Looks. Med min ekspertise finder vi sammen det perfekte Look og taler om din øjenfacon/ønsker og finder frem til hvilken vippetype, længde, tykkelse og curve der passer bedst til dig.

Der tages ALTID udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelser og hvad de kan bære.

Limene der benyttes hos Lashbeauty bar, er de mest holdbare lime som er ISO godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vores sensitive lim som bruges til meget sarte øjne ,har en holdbarhed i optil 2-3 uger.

Skulle du få en allergisk reaktion, er du garanteret at få dem aftaget GRATIS.

De første 24 timer efter din Vippe påsætning skal du undgå vand, varme bade, solarium og træning.

Brug ALDRIG øjenprodukter der indeholder olie, da dette mindsker holdbarheden på dine påsatte vipper. Husk forsigtigt at vaske dine vipper dagligt med vand, for at holde smuds og snavs væk.

Hos SHINE By Marjun er udvalget stort. Der er 6 forskellige kurver, længder fra 5 mm - 15 mm samt tykkelser og farver.

​Russian Volume som også kaldes Volume Vipper er en teknik der stammer fra Rusland. Denne specielle teknik har udviklet sig til at være en af de mest foretrukne og brugte teknikker rundt i hele verden.

Der laves en vifte med flere ultra tynde, bløde og fine vipper og som passer til hver enkel af dine egne vipper. Nogle af dine vipper tåler at få 2-3 D vipper på og nogen af dem kan klare helt optil 5-7 D vipper,dette afhænger af tykkelsen på dine egne naturvipper. Dette finder din vippe tekniker ud af til din første konsultation/tid du har booked, hvad dine vipper kan bære. Der kan opnåes et naturligt look eller et mere dramatisk look.

Der bruges meget fine og lette vipper, helt ned til 0.04 mm - 0.07-0.10 mm. og fra 2D og optil 7D. Der kan opnåes volume og længde. Giver et intenst tæt volume look og perfekt til dem der ikke har mange vipper selv. Hollywoods kendissernes mest foretrukne Vippe Look.

​Volume Vipper i 2D - 3D er yderst skånsomt for dine egne vipper og samtidig giver mere volume. Egner sig godt til dig med få og fine vipper.

Kan bæres af alle, et mere Volume Look, men stadig naturligt.

​VIGTIGT : Information inden din Vippe påsætning

Kom uden mascara og undgå farvning af dine vipper samme dag.

Undgå spraytan 48 timer inden ankomst.

Har du vipper på fra en anden klinik og bestilt tid til en opfyldning her, så bestil en opf. 75 min X-Large. Da vipperne skal gennemgåes, og der skal sættes tid af til en konsultation.

Er du i tvivl så kontakt os.

​Allergi

Ved tilfælde af allergi ved påsætning af Eyelash extentsions, gives penge ikke retur. Men kom ned i klinikken og så får du dem aftaget gratis.